Formule 1
KPN
Viaplay
Ziggo
Viaplay logo

De online streamings dienst Viaplay die vanaf seizoen 2022 de Formule 1 rechten heeft, gaat vanaf 2022 samenwerken met KPN en Ziggo.

Ook is bekend geworden dat de NOS de komende drie jaar de Grand Prix van Zandvoort gaat uitzenden. Dat is geregeld via KPN die een overeenkomst heeft gesloten met het Scandinavische NENT die de eigenaar is van Viaplay. Ziggo heeft voor het nieuwe seizoen de uitzendrechten verloren aan de streamings dienst die in maart in Nederland beschikbaar komt.

Prijs Viaplay

Viaplay heeft vandaag ook zijn prijzen bekend gemaakt. Een abonnement zal 13,99 euro per maand gaan kosten. Het wordt aangeboden via KPN & Ziggo. Je kunt Viaplay dus als extra optie bij je tv aanbieder abonnement nemen als je KPN of Ziggo hebt.

Viaplay heeft een nieuw team van analisten gepresenteerd. Olav Mol wordt vervangen door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Stéphane Kox is de nieuwe pitreporter. Giedo van der Garde, Christijan Albers en Tom Coronel zullen elkaar afwisselen als analist in de studio. Mika Häkkinen is de analist op locatie.

Gepubliceerd op: 08 dec 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *