Next race

Grand Prix van Bahrein 2023

05 mrt
17:00:00
Vlag van bahrainSakhir Bekijk de race
VT1 Vrijdag 12:30
VT2 Vrijdag 16:00
VT3 Zaterdag 12:30
Kwalificatie Zaterdag 16:00
Race Zondag 16:00
dagen
uren
minuten
seconden
Winaars:
Wedstrijd 2022 Max Verstappen
Statistieken:
Aantal rondes
Eerste GP 2022
Lengte circuit
Locatie Miami International Autodrome

Het weer in: Miami USA

°C

Wind: km/u
Regen: mm

Koop tickets voor deze GP

Koop tickets

Grand Prix van Miami 2023

De Grand Prix van Miami is een jaarlijks terugkerend Formule 1-evenement dat plaatsvindt in de stad Miami in de Verenigde Staten. 

In 2023 zal de Grand Prix van Miami plaatsvinden op het stratencircuit van de stad. Dit circuit is ontworpen door de bekende Formule 1-coureur Michael Schumacher en is gelegen in het hart van de stad, in de buurt van de beroemde South Beach. Het circuit is 3,4 kilometer lang en heeft 18 bochten, wat het tot een van de meest uitdagende circuits van de Formule 1-kalender maakt.

De Grand Prix van Miami is niet alleen bekend om zijn spannende raceactie, maar ook om de prachtige omgeving waarin het plaatsvindt. De stad Miami is wereldberoemd om haar prachtige stranden, glitz en glamour, en dit is duidelijk te zien tijdens de Grand Prix. Er zijn tal van activiteiten en feesten die plaatsvinden rondom het evenement, waaronder muziekconcerten, feesten en de kans om te mingle met de coureurs en hun teams.

De Grand Prix van Miami is ook een belangrijk evenement voor de lokale economie. Het evenement trekt duizenden bezoekers naar de stad, wat leidt tot een toename van de inkomsten uit toerisme en de lokale horeca. Het evenement draagt ​​ook bij aan de reputatie van Miami als een toplocatie voor grote internationale evenementen.