Formule 1
Haas
Nikita Mazepin
Nikita Mazepin

Vandaag gaat coureur Nikita Mazepin flink door het stof om een video wat op zijn Instagram account stond.

De Formule-2 coureur die in het nieuwe seizoen voor team Haas gaat rijden, plaatste dinsdagavond een video op zijn Instagram stories. In deze video betast hij de borst van een vrouw die op de achterbank zit. Mazepin zit zelf op de bijrijdersstoel. De video is snel verwijderd van zijn account.

Team Haas heeft in een statement gereageerd op de video: “Haas F1 keurt het gedrag van Nikita Mazepin in de video op social media af”. Het team snapt niet dat Mazepin de video geplaatst heeft. Ook de coureur zelf heeft gereageerd.

“Ik wil me graag verontschuldigen voor mijn gedrag in de video en ook voor het feit dat ik deze video online geplaatst heb. Ik heb spijt van wat ik gedaan heb en ook voor het feit dat ik Haas in verlegenheid heb gebracht. Ik moet me aan een hogere standaard houden als Formule 1-coureur en ik begrijp heel goed dat ik mezelf en heel veel andere mensen teleurgesteld heb”.

Mazepin is al eens eerder in opspraak geraakt. In de Formule 3 werd hij voor een race geschorst omdat hij Callum Illot in zijn gezicht had geslagen.

Gepubliceerd op: 09 dec 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *