Ferrari
Haas
Mick Schumacher
Mick Schumacher

Mick Schumacher (zoon van) is helemaal klaar voor de Formule 1. Schumacher lijkt op de pole-position te staan om een plek te krijgen bij een F1 team voor het nieuwe seizoen.

Team Ferrari heeft bevestigd dat een van de drie Academy Drivers een plek in een team krijgt. Schumacher lijkt de ideale kandidaat omdat hij eerste staat in de F2 klassement en daarmee automatisch een superlicentie kan krijgen. Het lijkt erop dat de Duitser een plek in team Haas krijgt als hij eerste blijft in het F2 klassement.

“De wens om in F1 te rijden is ontzettend diepgeworteld, en alles is ondergeschikt aan dat doel. Ik heb alles op alles gezet om me als coureur te ontwikkelen, en ik ben ook ontzettend trots op mijn progressie”, zo vertelt Mick. Günther Steiner teambaas van Haas, heeft al aangegeven het een eer te vinden als Schumacher voor Haas gaat rijden.

Het is alleen nog niet zover, omdat Ferrari teambaas Mattia Binotto heeft laten weten dat hij voor het einde van het seizoen een besluit zal maken. Wordt het Mick Schumacher, of Robert Schwarzman of Callum Illot die een stoeltje in de F1 gaat krijgen. Schumacher is er in ieder geval klaar voor!

Gepubliceerd op: 09 nov 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *