Formule 1
GP van de Eifel
GP van Portugal
Lance Stroll
Lance Stroll testte positief na GP van de Eifel

Lance Stroll testte na de GP van de Eifel positief op het coronavirus. Dat heeft de coureur van Racing Point laten weten op zijn Instagram profiel.

Lance Stroll testte na de GP van de Eifel op 11 oktober positief op het coronavirus. “Ik wil iedereen laten weten dat ik recentelijk positief testte op het coronavirus, na de Grand Prix van de Eifel. Ik voel me momenteel 100 procent fit en mijn recentste test kwam negatief terug”, dat schrijft de coureur op zijn Instagram pagina.

De 21 jarige Stroll was tijdens de GP van de Eifel in Nürburgring nog wel aanwezig voor de vrijdagtrainingen. Deze werden afgelast door het slechte weer. Een dag later werd hij vervangen door Nico Hülkenberg omdat hij zich niet zo lekker voelde.

In de tests voorafgaand aan de wedstrijd testte de coureur negatief. Zaterdagochtend voelde hij zich niet lekker. Nadat Stroll zich zondagavond nog steeds niet goed voelde heeft is er een coronatest gedaan, en die bleek uiteindelijk positief te zijn. Stroll had lichte klachten en is na de testuitslag gelijk in quarantaine gegaan.

Lance Stroll kan gelukkig dit weekend weer in actie komen tijdens de GP van Portugal op het Autódromo Internacional do Algarve. Deze race begint zondag om 14.10 uur.

Foto: Instagram Lance Stroll

Gepubliceerd op: 21 okt 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *