Formule 1
GP van Bahrein
Romain Grosjean
Grosjean Crash tijdens GP van Bahrein

De Formule 1 coureur Romain Grosjean zijn handen herstellen goed. Anderhalve maand na de heftige crash zijn nu allebei zijn handen uit het verband.

Anderhalve maand geleden tijdens de GP van Bahrein ging het gruwelijk mis. Bij bocht 3 raken Grosjean en Daniil Kvyat elkaar waardoor Grosjean in de vangrail beland. Zijn auto vliegt onmiddelijk in de brand. Grosjean weet na ongeveer 30 seconden zelf uit de auto te komen. Aan het incident hield de Fransman alleen brandwonden aan zijn handen en voeten.

Nu 45 dagen verder deelt de coureur een update op zijn Instagram account. Eindelijk zijn allebei zijn handen uit het verband. “Mijn handen zijn terug en daar is Petrus (kat van Grosjean) niet erg rouwig om! Het is nog niet mooi, dus swipe alsjeblieft niet verder als je het niet wil zien” schrijft hij als waarschuwing bij de foto’s.

TOEKOMST VAN DE COUREUR

Voor de crash was al zeker dat Grosjean niet bij Haas zou blijven. Hij was teamloos. Volgens weekblad Speedweek is de Franse coureur in gesprek met Peugot om mee te doen aan de WEC. Dit is een kampioenschap met langeafstandsraces als de 24 uur van de Le Mans. Peugot zou een team willen vormen met Grosjean, voormalig Haas F1 coureur Kevin Magnussen en Jean-Éric Vergne.

Foto: Still F1 GP van Bahrein

Gepubliceerd op: 13 jan 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *